sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäivä

Yksi kipeimmistä juhlapyhistä.

Suren sitä että mieheni ei pääse viettämään isänpäivää enemmän kuin hän itse. Voi kumpa ensi vuonna olisimme jo onnistunut saamaan oman lapsen. Edes alulle.

Isänpäivän kunniaksi tein aamulla raskaustestin. No eipä siitä negatiivisesta tikusta paljon yllätykseksi ollut miehelle antaa.

Perus amatööri virhe piti illasta kuitenkin suorittaa. Kaivoin negatiivisen testin roskiksesta. (Taas.) Ja kyllähän siihen oli roskishaamu ilmestynyt. Kyseessä oli erittäin herkkä 10mlU/ml ApteQ testi.



Huomenna täytyy hakea tuttuja ja turvallisia pregchek testejä. Toki niihinkin olen yhdessä kierrossa turhia haamuja saanut, mutta olen tullut jälkeenpäin siihen tulokseen, että silloin kyseessä oli kiinnittymisyritys.

Tässä kierrossa ei raskausoireita kyllä ole ollut. Oikeastaan oireiden puuttuminen on ainut oire. Edes lugesteron turvousta/pinkeyttä ei ole tisseissä, ei nännien/rintojen aristusta.

Kyllä tästä toivon kipinä väkisinkin alkaa hehkua, vaikka testiajan jälkeen tulkitut testit ei kyllä oikeasti mitään kerrokkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti