torstai 19. marraskuuta 2015

Edistystä

Eilen oli soittoaika lääkärille, jolla kävimme lapsettomuustutkimusten ensikäynnillä. Hän oli kovasti toiveikas, että spontaanin raskauden todennäköisyys on edelleen korkea. On mukava saada rohkisua kun oma toiveikkuus alkaa olla kadonnut.
Lugesteron lääkitys kun on toiminut todella hyvin, sitä jatketaan samalla ohjeustuksella.
Hän suositteli kuitenkin munatorvien aukiolotutkimusta, vaikka piti sitä alunperin vähän turhana, kun testien mukaan ovuloin joka kierrossa, yksi raskaus on alkanut ja mitään tulehduksia ei ole ollut. Pyysin lähetteen julkiselle puolelle. Nyt siis vain odotellaan että naistentautien polilta otetaan yhteyttä.
Jospa röörien rassaus tekisi kulkureitin paremmaksi ja helpottaisi raskauden alkamista!

Postissa saapui myös seuraavien kuukautisten pelastaja. Kuukuppi. Olen lukenut ja kuullut kuukupin käyttäjiltä vain hyviä kokemuksia, joten lopulta itsekin rohkenin tämän kupposen tilata. Kuukuppikunnan nettisivuilta olen tutustunut vinkkeihin, ja olen kyllä iloinen että tällaiseen sivustoon törmäsin.


Nyt vain odottelemaan sitä kp 1 että pääsee kokeilemaan. Mutta mennäänhän vielä tämän kierron ovulaatio ja piinailut ensin. Ovista odottelen tämän viikon loppuun tai ensi viikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti