maanantai 23. marraskuuta 2015

Kummastelua

Herkimmät nyt ne kädet silmille!
Tämä teksti sisältää yksityiskohtaisiakin kuvailuja, ei ehkä niistä kahvipöytäkeskustelu aiheista.

Tää naisen keho on kyllä välillä yksi mysteeri. Tai ainakin minun anatomian tuntemus tuntuu olevan välillä pahasti hukassa.

Eilen kp 12, saunaan mennessä huomasin pikkareissa verta. En ollut vielä saanut ovulaatiota kiinni testiin. Viime kierrossa sama juttu, ovulaation korvilla vähäistä verenvuotoa. Ovulaatiovuotoa? Hormonien äkillisestä muutoksesta johtuvaa vaaratonta vuotoa? Vai onko sittenkään, vuoto kun sisälsi myös pieniä hyytymiä. Lemmiskelyn jälkeen tapahtumapaikka ei ollut kaunis näky.

Kysymys kuuluu, mistä tämäkin nyt oikein tuli? Koskaan aiemmin tällaista ei ole ollut. Voiko lugesteron aiheuttaa tallaista? Kummastuttaa ja jopa vähän ärsyttää.
Lisää mietittävää ja murehdittavaa tähän tarvittiinkin. Huoh. Toisaalta tulipa ainakin testattua uutta kuukuppia ja oikeastaan rakastuttua siihen ensi silmäyksellä.

2 kommenttia:

  1. Minulla on ovulaation tienoilla ollut pientä vuotoa jo useassa kierrossa. Lisäksi lugesteron voi käsittääkseni haurastuttaa limakalvoja. Eli ei välttämättä ole mitään hälyttävää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maria kiitos kommentistasi.
      Mulla tosiaan tuo vuoto kesti toista viikkoa. Eihän tämä kiva ole kun koko kierron melkeen vuotaa enemmän tai vähemmän.
      Helpottavaa kuulla kuitenkin etten ole ainut ja muillakin lugesteron aiheuttaa tallaista vuotelua.

      Poista