sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Ylipaino

Täällä kuukautisvuoto alkaa olla taas tältä erää lopuillaan ja ajatukset on käännetty tulevaan, yhdenteentoista yrityskiertoon.

Olen aloittanut painonpudotus projektin! Ylipaino on varmasti yksi haittaava tekijä tässä vauvan yrityksessä. Minulla ylimääräistä on ihan reippaasti ja jopa 20 kg olisi hyvä saada elopainoa alaspäin. Lohduttavaa kuitenkin on, että jo 5-10% painonpudotus lisää hedelmällisyyttä huomattavasti.

Aloitin laihdutuksen tällä kertaa (ehei siis ole ensimmäinen yritys) Cambridge ohjelman ja ennenkaikkea VALMENTAJAN avulla. Henkilökohtaista valmentajaa tavataan 1-3 viikon välein ja minulla aloitus käynnin lisäksi takana nyt 1 tapaaminen. Diettiä olen noudattanut 2,5 viikkoa. Lähtö bmi oli hurjat 32,5 ja kahden viikon jälkeen pudonnut 31,8. Kiloja oli lähtenyt 1,8kg, vaikka jälkimmäinen punnitus tehtiin pahimman menkkaturvotuksen aikana. Täytyy olla tyytyväinen! :)

Huomenna soitan kaupunkimme perhesuunnitteluun ja kyselen lapsettomuus tutkimuksiin pääsystä. Mikäli odotusajat tuntuvat kohtuuttomilta, soitan myös yksityiselle gynekologi klinikalle. Soittaminen hieman ahdistaa, mutta en halua lykätä enempää tätä asiaa. Ainakin jos sanovat että mene kotiin laihduttamaan pullukka, niin voin puolustautua jo aloittaneeni! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti