sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Odottelua

Olen ottanut hieman etäisyyttä vauva projektiin tässä kierrossa. Soitin lapsettomuus lääkärille aikaa ja se aiheuttikin odottamattomia tunteita. On ollut yllättävän raskasta huomata että tässä me olemme tilanteessa, jossa tarvitsemme apua maailman luonnollisimpaan asiaan. Vaikka tiedän faktat ja muiden kohdalla en ole ajatellut lapsettomuushoitoja "epäonnistumisena" silti tuntuu kuin olisi jotenkin epäkelpo naisena.

Tutkimuksiin hakeuduimme yksityiselle puolelle koska kunnallisella alkaa kesäsulku. Mies kävi jättämässä siemennestenäytteen viikko sitten. Tuloksia saamme odotella kolme viikkoa ja sitten onkin jo ensikäynnin aika lapsettomuuslääkärille. Aika on varattuna Maanantaille 22.6. Jännittää kovastikkin kun ei tiedä mitä tuleman pitää. 

Ovulaatiotesti näytti tänään plussaa, vielä on siis mahdollista että saamme perua varatun lääkäriajan, toiveet eivät kuitenkaan kovin korkealla. Ajattelinkin olla seuraamatta dpo-päiviä ja koittaa keskittyä lääkäriajan odottelemiseen. Kevät on mennyt huomaamatta ohi keskittyessä liikaa vain tähän, nyt aion nauttia orastavasta kesästä♥
~it does not do to dwell on dreams and forget to live~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti