tiistai 3. heinäkuuta 2018

2263g

Vauvan painoarvio tänään rv 34+1 oli jo yli 2kg 200g. Kaikki oikein hyvin. Vielä aivan hetki sitten odotin pelokkaana saammeko edes kolmeakymmentä viikkoa täytteen tai onko vauva varmasti kilon paremmalla puolella. Pitkästi ja merkittävästi on päästy eteenpäin, nyt ei enää pelota. Huolestuttaa, mutta ei pelota.

Viimeisimmän viikon olen saanut lepäillä kotioloissa, voi kuinka ihanaa on ollut.
Kotona ollessa kuitenkin konkretisoituu se kuinka kesken kaikki on vauvan kotiutumista varten. Tarvikkeet alkavat olla jotakuinkin hankittuna, mutta ei alkuunkaan sijoillaan. Tänään sain onneksi hieman liikkumalupia, joten hieman helpottaa että itsekin voi tehdä edes keveimpiä valmisteluja.
Siellä ne äitiyspakkauksen pikkuvaatteet nyt pyörivät pyykkikoneessa. Kuinka suloista <3

1 kommentti:

  1. Ihana kuulla, että pikkuinen on jo noin iso ja sinäkin olet päässyt omaan kotiin. ^^ Älä turhaan stressaa noista kodin jutuista. Meillä vauva meni ensimmäisen kuukauden pelkässä vaipassa. (Toki ulos mennessä vaatteita tarvitsee.) Eli kyllä niitä ehtii koneessa pyöritellä. :) Nyt jälkeenpäin voi sanoa, että valmiina olisi tarvinnut olla vain hoitoalusta, vaipat, harsokankaat pyllypyyhkeiksi ja pukluliinoiksi, vanupuikot ja -laput sekä mukavat imetysliivit. Vauvan sänky meillä oli myös valmiina ja vauva on nukkunutkin yöunensa siinä melkein kotiutumisesta asti.

    Toki helpompihan se on vaatteita ym. pestä, kun vauva ei vielä ole hoidettavana. Toisaalta kyllä se kone joka tapauksessa silloinkin todella usein pyörii. :D

    Hyvää loppuodotusta. Ja tsemppiä lepoon sekä puuhailuun! ^^

    VastaaPoista