tiistai 11. huhtikuuta 2017

Punktiossa

Toinen punktio takana ja se meni onneksi yhtä hyvin kuin edellinenkin. Kipuja ei ollut lähes ollenkaan, munarakkulat saatiin helposti tyhjennettyä ja kaikissa oli munasolu sisällä. Saldo oli 8 munasolua. Onhan tämä pienempi määrä kuin edellisellä kerralla, mutta eipä se määrä taannut mitään viimeksikään, joten toivotaan että ovat sitten huippulaatua!


Nyt lepoa ja huomenna soittoa laboratorioon, miten hedelmöittyminen on sujunut. Mikäli kaikki menee hyvin, torstaina pääsen alkionsiirtoon. Tällä kertaa mies ei pääse mukaan, mikä vähän harmittaa. Oikein korostaa sitä, miten kaukana normaalista lapsen teosta ollaan. Miehen ei tarvitse olla edes paikalla! hmph.

Myös tukilääkkeisiin sain uuden coctailin edelliskerran lugesteronien aiheuttaman päänsäryn takia. Nyt kokeilen teroluteja ja lisäksi pistän viikon aikana pregnyliä kolmena päivänä 2500IU kerrallaan.
Vähän huolettaa että tähän joudutaan ottamaan vähemmän käytetty tuki, mutta sen kolmen viikon lamauttavan kivunkaan en usko edistävän kiinnittymistä.

5 kommenttia:

  1. Hei, hieno saldo ja toivotaan että jatkavat hyvin eteenpäin. Älä suotta huolestu tukilääkevaihdoksesta. Kuulin juuri lääkäriltä, että Terolut saattaa olla jopa parempi. Siitä ei vain ole ollut riittävän luotettavia tutkimuksia aikaisemmin ja ilmeisesti nykytiedon valossa siihen ollaan siirtymässä laajemminkin. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä saldo, toivottavasti kaikki hedelmöittyvät! Meillä mies oli ulkomailla työmatkalla alkionsiirron hetkellä, oli se vähän ankeaa kieltämättä :( Toisaalta nyt kun porskutellaan 19+2 raskaana niin olemme saaneet hyvät naurut kun ajattelemme, että lapsi on tehty toisen ollessa ulkomailla ;) meillä mustahuumori on vaikeissa tilanteissa usein mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahdeksasta munasolusta kuusi olivat kypsiä, joista viisi hedelmöittyi. Yksi TOP alkio siirrettiin ja saatiin jopa kaksi pakkaseenkin. :) toivottavasti pääsiäistipu pysyy kyydissä<3
      Musta huumori ja huumori ylipäätään on kyllä ehdotonta että tätä jaksaa!onnea odotukseen! :)

      Poista
    2. Hienoa että pakkaseenkin jäi alkiota! Täällä on peukut pystyssä, että tipu tarttuu tiukasti kiinni <3
      Kiitos :)

      Poista