keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Sotasuunnitelmat

Sotasuunnitelmat punottu seuraavaa ivf hoitoa varten!

Tänään oli soittoaika lääkärille. Seuraava hoito olisi tarkoitus tehdä huhtikuulla. Eli ei tähän, eikä seuraavaan vaan sitä seuraavaan kiertoon. Kahden kierron lepoloma hoidoista kuulostaa yllättävän hyvältä, mihin tässä niin kiire on kun hoidot kuitenkin etenee. Myöskään maaliskuun lomareissu ei nyt sotke kuvioita.

Hoitosuunnitelma on hieman erilainen. Saan klinikalta käyttööni perjantaina inofolic ravintolisä jauheen, jota on alettu käyttämään lapsettomuushoitojen yhteydessä etenkin pcos potilailla, mutta myös muilla joilla munasolujen laadussa voi olla heikkoutta. Minulle tämä otetaan kokeiluun alkioiden suuren kadon vuoksi. Kaikki apu on tervetullutta!
Myös munasolujen kasvatukseen vaihdetaan lääke puregonista menopuriin. Menopur on itse sekoitettava lääke, joten odotan piikittelyä hieman ahdistunein tuntein. Puregon kynä oli niin helppo. Mutta mitäpä sitä ei olisi valmis tekemään paremman tuloksen toivossa.

Nyt aion pyrkiä nauttimaan hoitotauosta ja keskittyä muihin asioihin välillä.

2 kommenttia:

  1. Menopur oli omassa hoidossa ja vaikka tein kaiken ensimmäistä kertaa ei se ollut vaikeaa. Siellä on todella hyvät ohjeet, ja oli muutenkin simppeli joten älä menopurista turhaan huolta kanna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) eiköhän se suju, se oikean määrän annostelu hieman jännittää. Kiitos rohkaisusta!

      Poista