tiistai 12. tammikuuta 2016

Uudet aseet ja asenne

Päätin aloittaa tämän vuoden uudella asenteella! Aion olla päättäväinen, päämärätietoinen ja rohkea.

Päätin lopettaa itsesäälissä rypemisen ja nauttia niistä asioista mitä minulla jo on. Toki se lapsen kaipuu on yhtä kova, yhtä surullista on epäonnistua joka kuukausi, mutta nyt päätän uskoa että tänä vuonna me saadaan raskaus alulle.

Aion mahdollisimman paljon tukea tulevien hoitojen onnistumista omilla elintavoilla. Pyrin pudottamaan painoa, juomaan vähemmän alkoholia ja rentoutumaan.

Rentoutumiseen avuksi olen aloittanut hemmotteluhoidot. Eilen kävin kalevalaisessa jäsenkorjauksessa, mikä oli ihana kokemus. Olin lukenut että lantion alueen jännitykset voivat hankaloittaa raskautumista, ja nimen omaan lantion alueella minulla olikin suurimmat jumitukset. Hoitaja kertoi että kireä lantio vaikuttaa myös sisäelimiin, muunmuassa kohdun asentoon ja verenkiertoon. Varasin uuden ajan keväälle ja uskon että tämä on tosi hyvä juttu!

Jäsenkorjaaja suositteli lapsettomuuden hoitoon tueksi myös akupunktiota. Antoi yhteystiedot tekijälle, jolle hän on ennenkin lähettänyt lapsettomuudesta kärsiviä pareja. Aion ehdottomasti kokeilla myös tämän hoidon. Miestä tuskin saan suostuteltua mukaan hänen sanoin näihin "höpöhöpö kansanparannuksiin".

Nämä uudet aseet ja ensikuun tuleva lääkärikäynti on saanut mielen kevyemmäksi ja optimistisemmaksi. Kyllä mekin vielä saadaan lapsi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti